İmamoğlu'nu eleştiren Dündar kendisini savundu: Trabzonspor taraftarını rencide etmedim

İmamoğlu'nu eleştiren Dündar kendisini savundu: Trabzonspor taraftarını rencide etmedim

Uğur Dündar, Ekrem İmamoğlu'na yönelik ''Fenerbahçelileri üzüyorsunuz'' eleştirisine açıklık getirdi. İmamoğlu'nun Trabzonspor'u desteklemesini eleştirmediğini belirten Dündar, 'Öyle bir eleştiri söz konusu değil. Daha kucaklayıcı olması gerektiğine, Trabzonspor’a mensup olmayan, Fenerbahçeli, Galatasaraylı tüm kulüplerin taraftarını kucaklayabilecek bir yaklaşım sergilemesinin siyasetçiye daha büyük değer katacağına inanıyorum. Trabzonspor taraftarını rencide edecek bir şey yok' dedi.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı ve gazeteci Uğur Dündar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Trabzonspor'un şampiyonluk paylaşımını beğenmesine ''Fenerbahçelileri üzüyorsunuz'' diyerek tepki göstermişti.

Radyo Sputnik’te yayınlanan Meliha Okur’la Anlat Bana programına konuk olan Uğur Dündar, İmamoğlu’nun Trabzonspor’un resmi sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderiyi beğenmesi sonrası yaptığı eleştiriye açıklık getirdi.

İmamoğlu’na yönelik eleştirisinin şahsi görüşü olduğunu belirten Dündar, şunları söyledi:

"İmamoğlu’nun daha kucaklayıcı olması gerektiğine, tüm kulüplerin taraftarını kucaklayabilecek bir yaklaşım sergilemesinin siyasetçiye popülarite ve büyük değer katacağına inanıyorum. Bu İmamoğlu’na tamamen iyi niyetli bir çağrı"

BURADA TRABZONSPOR’UN T’Sİ GEÇMİYOR

Burada Trabzonspor’un t’si geçmiyor. Trabzonspor taraftarını rencide edecek hiçbir şey yok. Sayın Ekrem İmamoğlu’nu da üzecek ve kıracak en ufak bir sözcük yok. Son derece nazik bir dille kaleme alınmış, yapıcı, iyi niyetli bir tweettir bu. Daha sonra Sayın Ekrem İmamoğlu ile yan yana geleceğim ve o da benim bu düşüncelerimi paylaştığını ifade edecektir. Ben Sayın Ekrem İmamoğlu sizin önünüz çok açık dolayısıyla 'siz Fenerbahçe’yi de gönülden kucaklasanız, başka kulüpleri de gönülden kucaklasanız da o kitleler de size gönülden daha fazla destek verse kötü mü olur' diye bir davet. Ekrem beyi engelleyebilecek, önünü tıkayabilecek, eleştirdiğim anlamına gelecek hiçbir ifade yok.

Ben açık açık Ekrem İmamoğlu’nun çok sevilen bir başkan olduğunu, bunun nedenlerini, hem yazılarımda hem televizyon programlarımda hem sosyal medya hesaplarımda paylaştım. Benim Sayın İmamoğlu’nun aleyhine ya da rakip takımlarımızı rencide edecek herhangi bir söylemim yok. Zaten ben fair play’e inanmış, Türk toplumunun da güvendiği bir gazeteci olarak söylenmesi gereken neyse bunu adab-ı muaşeret çerçevesinde yıllardır söyleyen bir gazeteciyim. Dolayısıyla burada büyütülecek hiçbir şey yok. Şuna üzülüyorum, Sayın İmamoğlu ile ilgili belki 20 tane olumlu yazı yazmışımdır, kendisiyle ilgili düşüncelerimin çok müspet olduğunu anlatmışımdır ancak bunların hiçbirisi gündem olmadı. Sadece iyi niyetli bir çağrı gündem oldu buna şaşırıyorum açıkçası.”

TRABZONSPORU DESTEKLEMESİNİ ELEŞTİRMİYORUM

İmamoğlu’nun Trabzonspor’u desteklemesini eleştirmediğinin belirten Dündar, “Öyle bir eleştiri asla söz konusu değil. Ben daha kucaklayıcı olması gerektiğine, Trabzonspor’a mensup olmayan, Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı tüm kulüplerin taraftarını kucaklayabilecek bir yaklaşım sergilemesinin siyasetçiye daha popülarite ve büyük değer katacağına inanıyorum. Bu İmamoğlu’na tamamen iyi niyetli bir çağrı” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN