Dündar'dan İmamoğlu'na 61 numaralı Fenerbahçe forması

Dündar'dan İmamoğlu'na 61 numaralı Fenerbahçe forması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha önce kendisini ''Fenerbahçelileri üzüyorsunuz'' şeklinde eleştiren Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ı ziyaret etti. İmamoğlu ziyaret sonrasında "Kulüplerimizin bu üst makamlarını, sporda dostluk ve işbirliklerinin artması adına çok önemsiyorum" açıklamasında bulundu. Ziyarette Dündar'ın İmamoğlu'na 61 numaralı Fenerbahçe forması hediye etmesi dikkatleri çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha önce kendisine ''Fenerbahçelileri üzüyorsunuz'' diyerek tepki gösteren Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu (YDK) Başkanı Uğur Dündar'ı ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Ekrem İmamoğlu, "Fenerbahçe Spor Kulübümüzü ziyaret ettik Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na seçilen kıymetli büyüğüm Sayın Uğur Dündar’a tebrik ziyaretinde bulundum. Kulüplerimizin bu üst makamlarını, sporda dostluk ve işbirliklerinin artması adına çok önemsiyorum" diye konuştu.

İmamoğlu ziyaret sırasında Uğur Dündar'a İBB yayınları tarafından yayınlanan ''Ufuk çizgisindeki adam Özkan Sümer'' kitabını hediye ederken Dündar ise İmamoğlu'na Fenerbahçe forması hediye etti.

Dündar'ın İmamoğlu'na 61 numaralı Fenerbahçe forması hediye etmesi dikkatleri çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN