Dündar'dan, İmamoğlu'na 'Trabzonspor' tepkisi: Fenerbahçelileri üzüyorsunuz

Dündar'dan, İmamoğlu'na 'Trabzonspor' tepkisi: Fenerbahçelileri üzüyorsunuz

Fenerbahçe YDK Başkanı gazeteci Uğur Dündar, Süper Lig'de şampiyonluk için geri sayıma geçen Trabzonspor'un paylaşımını beğenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki göstererek 'Sporla ilgili sosyal medya paylaşımlarınız Fenerbahçe'ye gönül veren ve sizi takdir eden milyonları üzüyor' dedi

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu (YDK) Başkanı Uğur Dündar, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa 1 puan uzaklıkta olan Trabzonspor'un paylaşımını beğenen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

'FENERBAHÇELİLERİ ÜZÜYORSUNUZ'

Dündar, Trabzonspor'un paylaşımını beğenen İmamoğlu hakkında şu ifadeleri kullandı:

"İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu sporla ilgili sosyal medya paylaşımlarınız Fenerbahçe'ye gönül veren ve sizi takdir eden milyonları üzüyor. Taraftarımızın gönlünü alacak jestler beklediğimizi sizin gibi önü açık, değerli bir siyasetçiye hatırlatmak isterim"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN