Ahmet Nur Çebi, Ali Koç'a tepki gösterdi: Ben şaklabanlık yapanlardan değilim

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, Fenerbahçe derbisi için Vodafone Park'a gittiği esnada taraftarlarla Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında diyaloğa girmesi dikkatleri çekti. Bir taraftarın, "Ali Koç savunmasın bizi başkanım" sözlerine Çebi, "Evladım, şaklabanlık yapanlardan ben olmam. Ben şebek değilim" şeklinde yanıt verdi. Fenerbahçeli taraftarlar Başkan Çebi'nin bu sözlerine tepki gösterdi.

Beşiktaş sezonun son derbisinde evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk etti.

1-1 sona eren karşılaşmaya, derbi öncesinde Başkan Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları damga vurdu. Başkan Çebi, bir Beşiktaş taraftarının "Trabzon'a çok taviz verdiniz." sözlerine "Ali Koç'un gazına mı geliyorsun? Yürü git!" diye yanıt verdi.

Beşiktaşlı taraftar Ahmet Nur Çebi ile yaşadığı diyaloğun görüntülerini sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınlarken Fenerbahçeli taraftarlar açıklamalarından dolayı Başkan Çebi'ye tepki gösterdi.

Bu görüntülerden kısa sonra bir başka Beşiktaş taraftarı da Başkan Çebi ile girdiği diyaloğun görüntülerini paylaştı. Siyah-beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi, bir taraftarın "Ali Koç savunmasın bizi başkanım." sözlerine "Evladım, şaklabanlık yapanlardan ben olmam. Ben şebek değilim." sözleriyle yanıt verdi.

Fenerbahçeli taraftarlar, açıklamalarından dolayı Başkan Çebi'ye sosyal medyadan tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN