İmamoğlu ve muhtarların buluşmasına engel

İmamoğlu ve muhtarların buluşmasına engel

İBB Başkanı İmamoğlu'na ziyarette bulunacak olan muhtarlara kaymakamlık engel oldu. Muhtarlara, belirtilen merkezlerdeki toplantılara geleceksiniz mesajı gönderilince, bugün gerçekleşmesi planlanan Saraçhane ziyareti ileri bir tarihe ertelendi.

Yargılandığı davada kendisine hapis ve siyasi yasak cezası verilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu muhtarlar ziyaret etmek istedi. Saraçhane'deki ziyarete hazırlanan muhtarlara kaymakamlıklardan resmi yazı gönderildi.

ODA TV'nin haberine göre; 31 Ocak'ta gönderilen yazıda 2022 yılı kamu hizmetlerinin değerlendirileceği, il idaresi kanunun 24. Maddesi gereği toplantıya katılımın zorunlu olduğu belirtildi. Aynı kanunun 40. Maddesine de atıf yapılarak “Toplantı için yapılan çağrıya gelmemek, vazifeden kaçma sayılır” denildi. 2 Şubat 2023 Perşembe günü saat 14.00’de tüm ilçelerde toplantı duyurusu yapıldı.

Bugün gerçekleşmesi planlanan Saraçhane ziyaretinin ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN