İmamoğlu ve Yavaş'tan Akşener'e teşekkür mesajı

İmamoğlu ve Yavaş'tan Akşener'e teşekkür mesajı

İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş, sosyal medya hesabından ortak yaptığı açıklamada İYİ Parti Lideri Akşener'i etiketleyerek teşekkür etti. İki başkan paylaşımda, "Samimi bir istişarede bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e teşekkürü borç biliriz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'ya geri dönmesi ve Millet İttifakı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olarak belirlenmesinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yaptı.

İki başkan Akşener'i etiketleyerek "Samimi bir istişarede bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e teşekkürü borç biliriz" ifadelerini yazdı.

İmamoğlu ve Yavaş, paylaşımlarına Akşener'i de etiketleyerek, şunları yazdı:

"Milletimizin arzusu doğrultusunda, ittifakımızın bir bütün halinde yola devam etmesi son derece önemliydi. Bu doğrultuda bugün bizleri ağırlayan ve Samimi bir istişarede bulunan İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e teşekkürü borç biliriz"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN