İmamoğlu ve Yavaş'tan Kılıçdaroğlu paylaşımı: Hep birlikte umutla yürüyoruz

İmamoğlu ve Yavaş'tan Kılıçdaroğlu paylaşımı: Hep birlikte umutla yürüyoruz

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak belirlenmesinin ardından İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'nin oluşturduğu Altılı Masa, bugün gerçekleştirdiği 14. toplantısında cumhurbaşkanı adayını belirledi. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olarak belirlendi. Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi.

"AYDINLIK YARINLARA EN KISA SÜREDE ULAŞACAĞIZ"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yavaş'ı etiketleyerek, "İnanıyoruz ki Genel Başkanımız @kilicdarogluk öncülüğünde Millet İttifakı olarak ülkemizin her bir ferdinin çoktan beri hak ettiği aydınlık yarınlara en kısa sürede ulaşacağız. @mansuryavas06" dedi.

"TÜRKİYE'NİN İKİNCİ YÜZYILINA HEP BİRLİKTE UMUTLA VE MUTLULUKLA YÜRÜYORUZ"

ABB Başkanı Mansur Yavaş da İmamoğlu'na aynı şekilde etiketleyip, "Birlikte rahmet vardır, bereket vardır. Sayın Genel Başkanlarımıza teveccühleri için teşekkür ederiz. Türkiye'nin ikinci yüzyılına hep birlikte umutla ve mutlulukla yürüyoruz. @ekrem_imamoglu" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN