İmamoğlu'ndan Adana belediyesinde rüşvet operasyonuna tepki

İmamoğlu'ndan Adana belediyesinde rüşvet operasyonuna tepki

İBB Başkanı İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik düzenlenen ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonuna tepki göstererek "Belediyelerimiz tarihte hiç olmadığı kadar müfettiş denetimine tabi oldular bu dönem. Yıllardır her şey didik didik edildi, hiçbir açık çıkmadı. Bugün Adana Büyükşehir Belediyemize yönelik yapılan operasyonun da zamanlaması yine manidardır ve açıkça algı yönetmeye yöneliktir." dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bu sabah ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonu düzenlenmiş ve operasyonda 10 kişi gözaltına alınmıştı. Operasyonun ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından "Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz tarihte hiç olmadığı kadar müfettiş denetimine tabi oldular bu dönem. Yıllardır her şey didik didik edildi, hiçbir açık çıkmadı. Bugün Adana Büyükşehir Belediyemize yönelik yapılan operasyonun da zamanlaması yine manidardır ve açıkça algı yönetmeye yöneliktir." dedi.

İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz tarihte hiç olmadığı kadar müfettiş denetimine tabi oldular bu dönem. Yıllardır her şey didik didik edildi, hiçbir açık çıkmadı. Bugün Adana Büyükşehir Belediyemize yönelik yapılan operasyonun da zamanlaması yine manidardır ve açıkça algı yönetmeye yöneliktir. @ZeydanKaralar01 Başkanımızın yanındayız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN