İmamoğlu'ndan askıda fatura ödeme çağrısı

İmamoğlu'ndan askıda fatura ödeme çağrısı

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni yıl hediyesi vermek isteyenlere, “Askıda Fatura” uygulamasına katılmaları için çağrıda bulundu. İmamoğlu, 13 bin 280 faturanın askıda beklediğini hatırlattı.

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni yılda ihtiyaç sahiplerine hediye vermek isteyenlere “Askıda Fatura” uygulamasına katılmaları için çağrı yaptı. "5 günde 5 binden fazla fatura ödendi, yeni yıla tüm faturalar ödenmiş olarak girmek bizim elimizde." diyen İmamoğlu, askıda 13.280 fatura kaldığını söyledi.

5 GÜNDE 5 BİNDEN FAZLA FATURA ÖDENDİ

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İmamoğlu mesajında;

“Yeni yıla iyilikle girelim.

5 günde 5 binden fazla fatura ödendi, yeni yıla tüm faturalar ödenmiş olarak girmek bizim elimizde.

Askıda Fatura’da kalan 13.280 faturayı ödemek için; https://askidafatura.ibb.gov.tr/fatura-listesi” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (3)
3 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN