İmamoğlu'ndan seçim çalışmalarına katılan bakanlara tepki: Kabine kim, ben tanımıyorum

İmamoğlu'ndan seçim çalışmalarına katılan bakanlara tepki: Kabine kim, ben tanımıyorum

31 Mart yerel seçimlere 7 gün kaldı. Seçim heyecanı son haftada yükselirken belediye başkan adayları vatandaşlarla bir araya geliyor. Esenyurt'ta vatandaşlarla buluşan İBB Başkanı İmamoğlu, bakanların seçim çalışmalarına katılamasına tepki göstererek "Kabine kim, ben tanımıyorum" dedi.

Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere odaklandı. Süreçte son haftaya girilirken siyasi partiler ve belediye başkan adayları vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

'KABİNE KİM, TANIMIYORUM'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, özellikle son süreçte AK Parti'nin seçim çalışmalarına ve belediye başkan adaylarına destek veren bakanlara tepki gösterdi.

Alanda bulunan bir dövizde yazılı "Kabine, İmamoğlu’na karşı" ifadeleri okuyan İmamoğlu, "Kabine kim, ben tanımıyorum" dedi.

'ONLAR TAM GAZ GERİ, BİZ TAM YOL İLERİ'

Seçim sonrası sürece işaret eden İmamoğlu, "Biz sadece milletin önünde eğiliriz. Sloganımızı unutmayın; Onlar tam gaz geri, biz tam yol ileri. İstanbul'da herkes eşittir. Kimseyi ayırmayacağız, Esenyurt'ta kimseyi ayırmayacağız. Bu şehrin 16 milyon insanını tek tek eşit sevmiyorsam namerdim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN