İmamoğlu'nu ağırladığı için başına gelmeyen kalmadı: O muhtar hakkında soruşturma da başlatıldı

İmamoğlu'nu ağırladığı için başına gelmeyen kalmadı: O muhtar hakkında soruşturma da başlatıldı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ziyareti nedeniyle AK Partili Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır tarafından tehdit edilen ve ofisi basılan Şirinevler Mahallesi Muhtarı İbrahim Güzel hakkında şimdi de soruşturma başlatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, geçtiğimiz günlerde Şirinevler Mahallesi Muhtarı İbrahim Güzel'i ziyaret etmesinin ardından AK Partili Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, yaptıklarıyla tepki çekmişti.

Muhtarlık binasını basan ve Güzel'e hakaretlerde bulunan Hakan Bahadır, ardından muhtarlığın "kendisinin olduğunu ve yıkacağını" söylemişti.

İFADEYE ÇAĞRILDI

Gazeteci Altan Sancar'ın aktardığına göre, yalnızca kendisini ziyaret eden İBB Başkanı İmamoğlu ile görüştüğü için hedef gösterilip tehdit edilen Güzel için son olarak suç duyurusunda bulunuldu. Hakkında soruşturma başlatılan muhtar, bugün 11.30’da Bahçelievler Kocasinan Karakolu’nda ifade verdiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN