İmamoğlu'nun Erzurum mitingine belediye otobüsüyle engelleme: Bu nezaketsizliğin kara lekesini taşıyacaksın

Erzurum Büyükşehir Belediyesi miting için kente gelen İmamoğlu'nun halka sesleneceği meydana belediye otobüslerini çekti. Duruma tepki gösteren İmamoğlu, "Engel olmaya çalışıyorlar" diyerek "Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen bu nezaketsizliğin kara lekesini ömrünün sonuna kadar taşıyacaksın" ifadelerini kullanıp vatandaşları mitinge davet etti.

Sandığa bir hafta kala miting çalışmaları da hızlandı. Her gün neredeyse üç kentte miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da bugünkü duraklarından biri Erzurum oldu.

Tartışmaların yaşandığı miting öncesi kentte, belediye otobüslerinin miting alanına park ettirildiği ortaya çıktı.

'KARA LEKEYİ ÖMRÜNÜN SONUNA KADAR TAŞIYACAKSIN'

Duruma tepki gösteren İmamoğlu, Twitter hesabından videolu paylaşım yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

Erzurumlu hemşehrilerimle saat 18:00’deki buluşmamıza engel olunmaya çalışılıyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen bu nezaketsizliğin kara lekesini ömrünün sonuna kadar taşıyacaksın. Saat 18.00’de tüm Erzurumluları Havuzbaşı Kent Meydanı’na bekliyorum. Haydi Erzurum

'EKREM BAŞKANI DURDURAMAZLAR'

Belediye'nin engellemesine siyasi isimlerden ise tepkiler gecikmedi. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşımda 'Durduramazlar' diyerek şunları yazdı:

Erzurum’un Ak Partili Belediye Başkanı'nın yaptığını gördünüz. Biz bu eşiği aşmak zorundayız gençler. Evladım Ekrem Başkan'ı bununla durduramazlar, ona bunlar vız gelir tırıs gider.

'ÇARESİZLER VE ZAVALLI DURUMA DÜŞÜYORLAR'

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise sosyal medya hesabından yaşanan olaya ilişkin şu ifadeleri kaydetti:

Şaşırmıyoruz çünkü korkuyorlar, çaresizler ve kendilerini zavallı duruma düşürüyorlar ne yazık ki… En iyi cevabı Erzurumlular verecektir!

YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir