İrfan Değirmenci: Katledilen müzisyen Onur Şener sınıf arkadaşım

İrfan Değirmenci: Katledilen müzisyen Onur Şener sınıf arkadaşım

Gazeteci İrfan Değirmenci eğlence mekanında, 'istek parça' nedeniyle çıkan kavgada öldürülen müzisyen Onur Şener'in ortaokuldan sınıf arkadaşı olduğunu söyledi. Değirmenci, Şener için, "Sınıfın en parlak öğrencisiydi" dedi.

Ankara'da bir eğlence mekanında aldığı darbelerle katledilen müzisyen Onur Şener'in ölümüyle ilgili tepkiler sürüyor. Televizyon sunucusu gazeteci İrfan Değirmenci, Şener'le ortaokulda birlikte eğitim aldıklarını söyleyerek, "Asla bu davanın peşini bırakmayacağım" dedi.

Değirmenci, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "#OnurŞener ortaokul arkadaşım. Sınıfın en parlak öğrencisiydi. Basketbol oynar, gitar çalardı. İmrenirdik Ona. Katilleri sanmasın ki bu cinayet örtülür. Katlettikleri, çocukluğummuş gibi hissediyorum. Asla bu davanın peşini bırakmayacağım!" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN