İş arayanlar dikkat: Kamu kurumu 30 bin personel alıyor! Tarih verildi, istihdam rekoru kırılacak

İş arayanlar dikkat: Kamu kurumu 30 bin personel alıyor! Tarih verildi, istihdam rekoru kırılacak

Kamu iş ilanları 2023 yılında ilgiyle takip ediliyor. Zira işsizliğin tavan yaptığı son yıllarda devlet kurumunda personel memur olmak isteyen vatandaşlar, kamu iş ilanları başvuru tarihlerini ajandalarına kaydederek başvurularını gerçekleştiriyor. İşte, 30 bin 62 personel memur alımı yapan o kamu kurumu...

Milli Savunma Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri belli oldu. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bu yıl 30 bin 62 personel alımı yapılacağını açıkladı. Milli Savunma Bakanlığı personel alımı başvuru sürecine ilişkin detaylar netleşiyor.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Askeri öğrenci aday belirleme sınavı ve öğrenci alımına yönelik çalışmalar 2 Nisan 2023 tarihinde başlayacak ve mülakatlar haziran ayında yapılacak.

30 BİN 62 PERSONEL ALINACAK

Bakan Akar'ın Milli Savunma Bakanlığı personel alımı ile ilgili açıklamaları şöyle:

"Bakanlık olarak bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel alımı yapacağız. Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor.

2 Nisan'da yapılacak askeri öğrenci aday belirleme sınavı ile öğrenci alımına yönelik çalışmaları başlayacak, daha sonra hazirandaki mülakatlarla devam edecek.

Tüm gençlerimizi bize katılmaya, Milli Savunma Bakanlığı'nın, Türk Silahlı Kuvvetlerinin geleceğinde ve ülkemizin savunma ve güvenliğinde görev almaya davet ediyoruz.

Bunun parlak ve kutlu bir gelecek olduğunun da gençlerimiz tarafından bilinmesini istiyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN