İş bankası duyurdu! Yüksek maaşla istihdam edilecek. Başvuru detayları belli oldu

İş bankası duyurdu! Yüksek maaşla istihdam edilecek. Başvuru detayları belli oldu

Türkiye İş Bankası, büyüme ve gelişme sürecindeki ihtiyaçlarını karşılamak üzere aktif bir personel alımı sürecine başladı. İş Bankası, çeşitli alanlarda iş arayan yetenekli ve nitelikli bireyler için fırsatlar sunacak.

İş Bankası, personel alımlarının hız kazandığı dönemde bünyesindeki eksikliği gidermek amacıyla yeni bir personel alım ilanı yayımladı. Bu ilanla birlikte, büro memuru kadrosunda 176 kişilik kontenjan açıldı ve ilgili duyuruda alım şartları ve detayları paylaşıldı.

BAŞVURU ŞARTLARI

rewaaa.jpg

İş Bankası'nın duyurusuna göre, başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Engelli adayların da başvuruları kabul edilecek olup, engellilik oranlarının %40 ve üzerinde olduğunu ve ilgili pozisyondaki işi engel oluşturmayacak şekilde belgelemeleri gerekmektedir. Erkek adayların askerlikle ilgili herhangi bir sorunları veya ilişiğinin olmaması da başvuru şartları arasında yer almaktadır. Adayların, mülakat tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Başvurular, İş Bankası'nın web sitesi ve İŞKUR "esube" açık iş ilanları platformu üzerinden yapılacaktır. İlgilenen adaylar, ilan numarası 00007676247 ile başvurularını 22.08.2023 tarihine kadar gerçekleştirebilecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN