İş Bankası şubat ayı promosyonu belli oldu! Emekliye kaçmayacak promosyon fırsatı, işte güncel emekli promosyonu...

İş Bankası şubat ayı promosyonu belli oldu! Emekliye kaçmayacak promosyon fırsatı, işte güncel emekli promosyonu...

2023 Şubat ayının sonuna gelinmesi ile bankalardan promosyon güncellemeleri üst üste gelmeye devam ediyor. Milyonlarca emekli vatandaş tarafından takip edilen emekli promosyon rekabetinde İş Bankası noktayı koydu. Şubat ayı promosyon güncellemesi kısa bir süre önce geldi. Resmi internet sayfasında paylaşılan promosyon güncellemeleri ile birlikte emeklilierin dikkatini çekmeyi başardı. Peki İş Bankası emekli promosyon miktarı ne kadar? İşte tüm detaylar...

EMEKLİ PROMOSYON MİKTARI GÜNCELLENDİ!

Son zamanlarda sık sık tartışılan emekli promosyonları güncellenmeye devam ediyor. 2023 yılına girilmesiyle birlikte emekli promosyonlarındaki rekabet her geçen gün hız kazanmaya devam ediyor. Bankalar tarafından yapılan promosyon açıklamaları üst üste geldi.

Bazı bankalar sadece promosyon miktarını artırmak ile değil kampanyalar ile de güncelleme yapıyor. En çok araştırılan konulardan birisi olan emekli promosyonları emekli vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bankalar arasındaki rekabet ortamına son olarak İş Bankası da katıldı.

İş Bankası'ndan şubat ayına dair emekli promosyon rakamlarını duyurdu. Emekli vatandaşlar tarafından merak konusu olan promosyon ödemeleri güncellendi. Peki İş Bankası ne kadar promosyon verecek?

0x0-1667206166662.jpg

EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

İş Bankası tarafından güncellenene emekli promosyon listesi kısa süre de dikkat çekmeyi başardı. Emekli vatandaşların gündeminde yer alan emekli promosyonlarında yaşanan rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Son aylarda meydana gelen EYT düzenlemesine dair haberler üzerine emekli promosyonlarına olan ilgi arttı. Bankalar tarafından yapılan güncellemeler ile birlikte emekli müşteriyi çekmek istiyor.

Emekli promosyonlarından faydalanabilmek için öncelikle emekli olmak gerekir. Emekliliği gerçekleşen kişi daha öncesinde bir banka ile anlaşmalı ve başka bir banka ile anlaşmak istiyorsa; anlaşmak istediği bankaya giderek emekli maaşını taşıması gerekir. Emekli maaşını taşımasıyla birlikte 3 yıllık taahhüt imzalayarak emekli promosyonundan faydalanabilir. Emekli kişi kendisi için belirlenen maaş aralığına göre emekli promosyonundan faydalanabilir.

0x0-emeklilerin-zam-hesabi-1536524929063.jpg

İŞ BANKASI GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU!

3.500 TL Altında Emekli Maaşı Alanlara: 4.500 TL

3.500 TL ile 7.500 TL Arasında Emekli Maaşı Alanlara: 5.250 TL

7.500 TL ile 10.000 TL Arasında Emekli Maaşı Alanlara: 6.750 TL

10.000 TL ve Üzerinde Emekli Maaşı Alanlara: 7.500 TL promosyon verilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN