İşe geç kaldı, paraşütle fabrikaya indi

Bursa Uludağ'da yamaç paraşütü yapan Adem Keskin, işe geç kalacağını fark edince paraşütüyle çalıştığı fabrikanın bahçesine indi.

Bursa'da mobilya fabrikasında işçi olarak çalışan Adem Keskin, Uludağ'dan dönerken mesaiye geç kalacağını anlayınca işyerinin bahçesine paraşütle indi. Bu sırada molada olan mesai arkadaşları, fabrikanın üzerinde paraşütüyle uçanın Keskin olduğunu anladı ve cep telefonu kamerasıyla video çekti.

'İŞTEN FIRSAT BULDUĞUMDA UÇUYORUM'

Cumartesi günü gerçekleşen olay İnegöl ilçesinde meydana geldi. Yamaç paraşütü yapmak için Uludağ'a çıkan ve 2 bin 200 metre yükseklikteki uçuş alanından paraşütle havalanan Keskin, mesaiye geç kalacağını anlayınca dönüşe kısa zaman kala fabrikanın bahçesine indi.

Adem Keskin o anları şöyle anlattı:

"Sabah erken saatlerde yamaç paraşütü yapmak için arkadaşlarla birlikte Uludağ'a çıktık. Saat 08.30'da fabrikamızda işbaşı olduğu için fabrikaya geç kalmayayım, diye erken saatlerde çıktık fakat 5-10 dakika geç kaldık. Geç kalınca da fabrikaya iniş yapmak istedim. Tam bahçesine denk geldik. İyi oldu, güzel oldu. Kıran'dan Uludağ zirvesinden uçtuk, 25-30 kilometre mesafe. Havada düz uçuş 15 kilometreye tekabül ediyor.

Fırsat buldukça da uçmaya devam edeceğiz. Arkadaşlar heyecanla karşıladılar. Şaşırdılar. Gayet güzeldi ve tebrik ettiler. Herhangi bir sorun da yaşamadık. Profesyonelim. 10 senedir yamaç paraşütüyle uğraşıyorum. Aktif olarak her hafta sonu uçuyoruz. İşten fırsat bulduğumuz sürece uçuyoruz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir