KPSS şartsız iş fırsatı! İŞKUR 18-55 yaş aralığında olanlar için düğmeye bastı: Bu fırsat kaçmaz

KPSS şartsız iş fırsatı! İŞKUR 18-55 yaş aralığında olanlar için düğmeye bastı: Bu fırsat kaçmaz

Mart ayının sonuna yaklaşırken personel alımları hakkında araştırmalarda devam ediyor. Hastanelerde yüksek maaşlı personel alımları başladı. 18-55 yaş aralığındakilerin başvuru yapabileceği alımlar için KPSS şartı da istenmiyor. İşte hastane personel alımları hakkında merak edilen tüm detaylar…

Binlerce vatandaş personel alımları hakkında araştırmalarını hızlandırdı. İş arayan vatandaşların ilk baktığı adres İŞKUR olurken yeni ilanlarda oldukça dikkat çekiyor. Yayınlanan son ilanlar kapsamında hastanelerde personel alımı yapılacağı belirtildi. KPSS sınavına girmeyen adayların da başvuru yapabileceğim belirtilirken istenen kriterler arasında en az 18 en fazla 55 yaş şartı aranıyor. Personel alımları için adaylardan istenen şartlar merak ediliyor. İşte hastane personel alımları hakkında merak edilen tüm detaylar…

HASTANELERDE PERSONEL ALIMLARI BAŞLADI

Milyonlarca vatandaş iş sahibi olmak için araştırmalarına devam ederken ilk baktıkları adreste İŞKUR olarak görünüyor. İŞKUR tarafından yayınlanan yeni ilanlar merak edilirken özellikle hastanelerde yapılan alımlar dikkat çekiyor. İŞKUR yeni ilanlar kapsamında en az ilkokul mezunu olan adayların başvuru yapabileceği personel alımlarını yayınladı.

Hemen hemen her ay yayınlanan hastane personel alımları merak edilirken en az 9000 TL maaş ile alım yapılacağı belirtildi. Adaylar başvurular için hangi şartların arandığını da merak ediyor.


saglik-personel-alimi.jpg

HASTANE PERSONEL BAŞVURULARI İÇİN İSTENEN ŞARTLAR NELERDİR?

İŞKUR üzerinden yayınlanan personel başvuruları kapsamında hastanelerde alım yapılacağı belirtildi. Yayınlanan ilanlar kapsamında hastanelere göre farklılık gösteren başvuru şartlarının yanı sıra genel alım şartları da bulunmaktadır. Adayların taşıması gereken genel şartlar şu şekildedir:

  • 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilme,
  • Yüz kızartıcı suç işlememek (rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas vb.)
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • En az ilkokul mezunu olmak,
  • Emekli maaşı alıyor olmamak,
  • Herhangi bir kamu kuruluşundan disiplin mevzuatı kapsamında görevinden ya da meslekten ihraç edilmemiş olmak,
  • Vardiyalı çalışma sistemine uygun olabilme,
  • Çalışmasına engel olacak herhangi bir sağlık sorunun olmaması gerekmektedir.

İŞKUR üzerinden yayınlanan başvurular kapsamında şartları taşıyan vatandaşlar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar İŞKUR üzerinden merak ettikleri soruların yanıtını öğrenebilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN