İslam Memiş'ten altın uyarısı! Gram altın 2500'ü zorlayacak: Resmen uçuşa geçiyor

İslam Memiş'ten altın uyarısı! Gram altın 2500'ü zorlayacak: Resmen uçuşa geçiyor

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten altını olanlara uyarı! "Henüz erken " diyerek altındaki zirve rakamı söyledi! Gram altın 2500 TL'yi zorlayacak! Adeta uçuşa geçecek...

Altın fiyatlarındaki son dalgalanmalar, Fed Başkanı Jerome Powell'ın tutumundaki değişiklik ve ABD TÜFE rakamlarının etkisiyle yükseliş gösterdi. Ons altın, hızlı bir şekilde 1970 doların üzerine çıkarken, gram altın da bu yükselişi takip ederek Kapalı Çarşı'da 1.860 TL'ye yükseldi.

ONS ALTINDA SON DURUM NE?

gram-altin-ne-kadar.webp

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaptığı değerlendirmelerde önemli analizler paylaştı. Fed'in faiz artırma ihtimalinin zayıflaması ve enflasyon rakamları, altın fiyatlarında önemli bir etki yarattı. İslam Memiş, ONS altındaki yükselişin 1930-1960 dolar aralığını takip etmeye devam edeceğini ve bu yükselişin 2024 yılında da devam edebileceğini belirtti.

GRAM ALTIN 3 GÜNDE 40 TL DEĞER KAZANDI

gram-altin-ne-kadar1.webp​​​​​​​

Gram altının da hızlı yükselişi dikkat çekerken, İslam Memiş, enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından 3 günde 40 TL değer kazandığını ifade etti. Özellikle gram altında yaşanan hızlı yükselişlerin, alım fırsatı vermeden gerçekleştiğini ve düşüşlerin daha yavaş olduğunu vurguladı.

GRAM ALTIN 2500 TL'YE YÜKSELECEK

gram-altin-ne-kadar2.webp

Yatırımcılara gram altın konusunda tavsiyelerde bulunan İslam Memiş, "Bir sonraki hedefimiz 1880 seviyesi. Yukarı doğru kırıldıkça 1900'lü rakamları konuşacağız. Tekrar 2000 TL 2500 TL bandına gireceğimiz bir gram altın karşımızda olacaktır. Elinde altın bulunduran yatırımcısının da bozdurmak için daha erken olduğunu söyleyebilirim. Daha önümüzde göreceğimiz daha çok yeni zirveler var." ifadelerine yer verdi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN