İslam Memiş’ten paranızı 3 katına uçuracak tavsiye! Dolar, altın, euro için kemerleri bağlayın

İslam Memiş’ten paranızı 3 katına uçuracak tavsiye! Dolar, altın, euro için kemerleri bağlayın

Paranızı anında 3'e katlayın! İslam Memiş paranızı katlayabileceğiniz yatırım araçları hakkında tavsiyelerini paylaştı. Sıkı durun! Dolar, altın, euro için kemerlerinizi bağlayın...

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, paranızı 3'e katlayabileceğiniz yöntem hakkındaki tavsiyelerini paylaştı. Buna göre dolar, altın, eurosu olanlar için "Bekleyin" dedi ve peş peşe açıklamalarını sıraladı.

Altın ve döviz piyasalarındaki son gelişmeler, yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Özellikle Dolar/TL kuru ve altın fiyatlarının seyri, piyasa katılımcılarının dikkatini çeken konular arasında yer alıyor. Bugünün verilerine göre Dolar/TL kuru, alış fiyatı 26.6866 lira ve satış fiyatı 26.6940 lira olarak işlem görüyor. Euro ise TL karşısında 29.1833 TL alış ve 29.2076 TL satış fiyatına sahip. Bir önceki kapanışta Dolar/TL kuru 29.1954 TL, TL karşısında euro ise 29.1833 TL'den işlem görmüştü.

2.000 DOLARIN ÜZERİNDE ATAKLAR GÖRÜLECEK

tyr.jpg

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına yönelik dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Memiş'in ifadelerine göre, altın onsunda geçtiğimiz hafta 1914 seviyesinden kapanış gerçekleşti. Bu güçlü kapanış, dikkatleri çekti ve altın fiyatları üzerindeki etkiyi artırdı. Memiş, Dolar'ın değer kazanmasına rağmen ons altının 1900 doların üzerinde kapanış yapması, önümüzdeki 2-3 hafta içinde 2000 doların üzerinde ataklar görülebileceğine işaret etti.

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN TAVSİYELERİ

​​​​​​​arwe.jpg

Memiş, gram altın hakkındaki tavsiyelerini paylaşarak, "Gram altın TL 1700'ün altına sarkmıştı. Çünkü dolar kurunda sert düşüşler görmüştük. Gram altın almaya devam edin, yıl sonu öngörüm 1880 demiştim. Bu kırılırsa belki 2000 liranın yolu bile açılacak. Bu seviyelerden gram altın almak bence mantıklı. Serbest piyasalarda 1698 lira seviyesinde. 1700 altında bir rakam var. Gram altın çok gerilemek istemiyor. Ons altındaki yükseliş başladığında, ekim ayı itibarıyla 1800'lü rakamları görmeye başlayacağız. 1700 lira altındaki rakamlar kalıcı değil" ifadelerini kullandı.

GÜMÜŞ FİYATLARINDA YÜKSELİŞ

rwerew.jpg​​​​​​​

Gümüş piyasasına değinen Memiş, "Ons gümüş 24.28 dolar seviyesinde. Daha önce 22.22 dolardaydı. Buralar artık dip. İkişer dolarlık yükselişten bahsetmiştik. Devamında 26 dolar gelecek ve 28 dolar. 20.72'de gram gümüş resmi kur tarafında ancak serbest piyasalarda 21.47 lira seviyesinde. Yani 21 lira üzerinde. Burada da 22, 24 ve 26 lira gram gümüşte yükseliş göreceğiz. Burada pozitif beklentim devam ediyor" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN