İsrail ile ticaret protestosuna 'ters kelepçe': Çok sayıda gözaltı

İstiklal Caddesi'nde bugün gerçekleşen 'İsrail ile ticaret' protestosunda bazı vatandaşlar gözaltına alındı. 30'u aşkın kişinin gözaltına alındığı ifade edilirken, polislerin kadın göstericileri ters kelepçe ile araca bindirdiği görüldü.

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları devam ederken bugün güncellenen sayı ile birlikte Gazze'de saldırılar sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 33 bin 137'ye yükseldi. Yaralı sayısının da 75 bin 815'e çıktığı belirtildi.

Türkiye'de vatandaşların İsrail zulmüne 'dur' denilmesi için protestolar devam ediyor. Vatandaşlar İsrail ile ticareti kesmeyen iktidara kızgınken, bugün Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen protestolarda yaklaşık 30 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

'Filistinli Bir Genç' isimli sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde, arbedelerin yaşandığı görülürken, “Nehirden denize özgür Filistin” ve “İsrail’e kınama yetmez, ticareti kes” sloganları atıldı.

TERS KELEPÇEYLE GÖZALTINA ALINDILAR

Bin kişiden oluşan protestolarda vatandaşların ters kelepçe takılarak gözaltına alındığı görüldü.

ekran-goruntusu-2024-04-06-175112.png

ekran-goruntusu-2024-04-06-175135.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (26)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
26 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN