İstanbul buz küpüne dönecek! O tarihte kaloriferleri çalıştırın: Buz gibi soğuk ve yağış aynı anda geliyor...

İstanbul buz küpüne dönecek! O tarihte kaloriferleri çalıştırın: Buz gibi soğuk ve yağış aynı anda geliyor...

İstanbul için meteoroloji uzmanlarından soğukluk uyarıları gelmeye devam ediyor. Meteoroloji uzmanı tarafından paylaşılan grafiğe göre, o tarih itibariyle soğukluk ve yağışlar etkisini gösterecek. kaloriferleri çalıştırmayanlar titreyerek uyanacak. İşte tüm detaylar...

Türkiye'nin önünde bulunan kış mevsimi erken gelecek. İklim değişikliği beraberinde mevsimler adeta birbirine karıştı. Yaz boyunca neredeyse hiç yağış almayan İstanbul, sonbahar mevsiminde de çizgisini korumayı başarıyor. Düşüş gösteren barajlar ise tehlikeyi artırdı.

KIŞ AYAZI ÜLKEMİZE GİRİŞ YAPACAK

Barajların kritik seviyeye kadar düşmesiyle, milyonlarca vatandaş meteoroloji uzmanlarını yakın takibe aldı. Meteoroloji uzmanları tarafından paylaşılacak yağış haberlerini takip eden vatandaşlara, hem iyi hem de kötü haber geldi. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan uzman isim İstanbul ve tüm Karadeniz Bölgesini uyardı.

O tarihten itibaren kış ayazının etkisini göstermesiyle, yağışların da kuvvetli olması bekleniyor. Soğuk günlerin kapı arasından gireceğini belirterek, montlarınızı ve botlarınızı çıkartmanın vakti geldi. Mevsimlerin değişmesiyle sonbahar mevsiminde yaz etkisini kaybederken, kış mevsimi geliyor.

shutterstock-175590182-custom.jpg

SOĞUK CEPHE O TARİHTE ETKİSİNİ GÖSTERECEK

Karadeniz Bölgesi üzerinden gelen soğuk hava dalgası, başta İstanbul olmak üzere, Ordu, Giresun, Samsun ve daha birçok ili etkilemesi bekleniyor. Gece yarısı itibariyle aniden soğuyacak havaları, meteorolojiyle uğraşan Kerem Ökten paylaştı. Soğuk cephelerin geldiğini işaret eden Ökten, tarih vererek soğuklukların düşeceğini işaret etti.

Karadeniz Bölgesi'nden ilerleyen soğuk hava dalgasını, "Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece İstanbul'dan tüm Karadeniz sahili boyunca Soğuk ve yağış getirecek. Yağış özellikle Bartın tarafında daha etkili. Pazartesi sabahı tüm kuzey şehirler üşüyerek uyanacak..." ifadeleriyle paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN