İstanbul için karla karışık yağmur uyarısı

İstanbul için karla karışık yağmur uyarısı

Meteoroloji başta İstanbul olmak üzere pek çok bölge için yağış uyarısı yaptı. Çarşamba gününden itibaren İstanbul'da sıcaklıklar hızla düşecek ve yer yer karla karışık yağmur görülecek. Havanın soğumasıyla birlikte özellikle Perşembe günü İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışının olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için sağanak yağış ve karla karışık yağmur uyarısı yaptı.

Yapılan son açıklamaya göre hava sıcaklıkları hızla düşecek ve sağanak yağış etkili olacak. İstanbul’da bu gece saatlerinden itibaren lodosun etkili olması bekleniyor. Salı günü 16-17 derecelere kadar çıkan hava sıcaklığının çarşamba 5-6 derecelere kadar düşeceği ifade edildi.

SICAKLIKLAR BİRDEN DÜŞECEK

Çarşamba öğleden sonra kuvvetli yağmur etkili olacağı belirtiliyor. Havanın da soğumasıyla birlikte perşembe günü İstanbul'un yüksek kesimlerinde özellikle akşam saatlerinde yağışların zaman zaman karlı karışık yağmur ve kara çevirebileceği kaydedildi.

DOĞU ANADOLU İÇİN DE YAĞIŞ UYARISI

İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yarın karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, yarın ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu (Eskişehir hariç), Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı ile Güneydoğu'nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı öngörülüyor.

İç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis, doğu kesimlerde ise buzlanma ve don bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN