İstanbul şeytanın bacağını kırdı! Bu geceyi evinizde geçirin: Sağanak yağış bir anda bastıracak

İstanbul şeytanın bacağını kırdı! Bu geceyi evinizde geçirin: Sağanak yağış bir anda bastıracak

İstanbul için uyarılar yeni uyarılar geldi. Meteoroloji tarafından yapılan paylaşımla, bu geceye dikkatler çekildi. Bir anda bastıracak hava olayına karşı, geceyi evinizde geçirin uyarıları yapıldı. O hava olayları geri geliyor...

Meteoroloji uzmanı tarafından yapılan son dakika açıklamasında İstanbul için uyarılar geldi. Sonbahar mevsiminde fazla yağış almayan bölgede, gece saatleri işaret edildi. Geçtiğimiz günlerde yaşanan sert hava koşullarının yeniden etkisini göstermesi bekleniyor. İşte tüm detaylar...

GECEYİ EVDE GEÇİRİN

0x0-istanbul-yagisa-teslim-1500362406665.jpg

Sonbahar mevsiminde beklenen yağışları alamayan İstanbul için uyarı geldi. Kuraklık sorunuyla sık sık gündeme gelen İstanbul'da birçok barajın kullanıma kapatıldığı işaret ediliyor. Her geçen gün hızla düşen su oranı, kalabalık nüfus ve israftan kaynaklandığı vurgulandı.

Sayılı gün kadar suyu kalan İstanbul'da yeni yağışlar gelmezse kritik süreç boyut atlayacak. Yaz mevsiminden itibaren etkisini gösteren kuraklık, sonbahar mevsiminde de sürüyor. Geçtiğimiz cumartesi akşamı şiddetli yağışın ardından barajlarda ufak bir doluluk dikkat çekmişti. Meteoroloji bu geceyi işaret ederek müjdeli haberi verdi.

BİR ANDA BASTIRACAK

0x0-67.jpg

İstanbul'da gece vakti sağanak yağış bekleniyor. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, İstanbulluları uyardı.

Cumartesi günü yaşanan hava olayına benzer bir sağanak yağışın geleceğini işaret eden Kerem Ökten, gece saatleri itibariyle etkisini sürdüreceğini paylaşarak, "Bu gece İstanbul'a, geçtiğimiz Cumartesi akşamı yaşadığımıza benzer bir sağanak yağış geliyor. Bu yağışlardan sonra peşi sıra daha etkili yağışlar gelecek. Artık barajlarda artış vakti..." açıklamasını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN