İstanbul, Zonguldak, Ankara, Eskişehir… Pazartesi günü yataktan kalkan buz tutacak! Soğuk iliklerinize kadar işleyecek

İstanbul, Zonguldak, Ankara, Eskişehir… Pazartesi günü yataktan kalkan buz tutacak! Soğuk iliklerinize kadar işleyecek

Tam soğudu derken yeniden ısınan havalar vatandaşları da şaşkına çeviriyor. Ekim ayında yazdan kalma anlar yaşanırken meteoroloji uzmanı Pazartesi gününü işaret etti. Kışlık kıyafetlerini çıkartmayan bin pişman olacak. İşte tüm detaylar…

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Yeni soğuk hava dalgasına işaret eden meteoroloji uzmanı Pazartesi’den itibaren diyerek uyarılarını peş peşe sıraladı. İşte tüm detaylar…

KIŞLIKLAR DOLAPTAN PEŞ PEŞE ÇIKACAK

Yaklaşan soğuk hava cephesini işaret eden meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, pazartesi sabahının normal seyrinde devam edeceğini belirtirken öğleden sonra havada hızlı bir kapanma olacağının altını çizdi. Sıcaklıkların patır patır düşeceğini belirten Ökten, hastalık bir riskine karşı uyarılarında peş peşe sıraladı. Grip, nezle, soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı tedbirli olunması gerektiği vurgulanırken kışlıkların da yavaş yavaş gün yüzüne çıkması gerektiğinin altı çizildi. Kerem Ökten sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Soğuk cephe yaklaşıyor. Pazartesi sabahı normal gidecek olan havalar, öğlene doğru hızla kapanacak ve yağışla birlikte sıcaklık hızla düşecek. Hastalık riski var…”

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN