İstanbul'a bir iyi bir de kötü haber! İyi haber bahar havaları geliyor, kötü haber ise...

İstanbul'a bir iyi bir de kötü haber! İyi haber bahar havaları geliyor, kötü haber ise...

İstanbul'da artan sıcaklıkların ardından bir iyi bir de kötü haber geldi. İstanbul'da artan sıcaklıkların ardından bir iyi bir de kötü haber geldi. Bu yıl bahar mevsimi erken gelirken, kötü haber korkuttu. O bölgeden gelecek olan rüzgarlar etkisini gösterecek. İşte tüm detaylar...

Mevsim normalleri üzerinde yer alan sıcaklıklar, baharı erken getirdi. İstanbul'da etkili olan sıcaklıkların ardından bir iyi bir de kötü haber geldi. Bahar havası yaşayan İstanbul'da kötü haber o rüzgarlara beraber gelecek. İşte tüm detaylar...

LİBYA'DAN YOLA ÇIKTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından paylaşılan 5 günlük hava tahmin raporu dikkat çekti. Sıcaklıkların bugün itibariyle artması beklenirken, mevsim normallerinin üzerine çıkacağı duyuruldu. NTV'nin haberine göre, bugünden itibaren Libya üzerinden sıcak hava dalgalar ülkemize giriş yapacak. Haberde yer alan bilgilere göre, ılık hava dalgası bölgede hava kalitesini de etkileyecek. Hava kalitesini hızla düşüreceğini ve bu durumun hafta sonuna kadar devam edeceği öngörülüyor. Bahar havası yaşansa da havanın temiz olmayacağı belirtildi.

snowy-field-sbi-300909598.webp

ŞUBAT AYI KURAK GEÇECEK

MGM tarafından paylaşılan 5 günlük hava durumu raporuna göre, sıcaklıklar artışa devam ediyor. Sıcaklık değerleri Ankara'da 16 derece, İstanbul'da 21 derece, Antalya'da 21 derece, İzmir'de 20 derece, Samsun'da 14 derece, Diyarbakır'da 16 derece, Adana'da ise 22 dereceye yükselmesi bekleniyor. NTV'den Dilek Çalışkan'ın haberine göre, Marmara, Ege ve İç Anadolu bölgelerinde sıcaklıklar artarak şubat ayının kurak geçeceği belirtildi.

HAVA TEMİZ OLMAYACAK

Çalışkan haberinde, rüzgarların hafif olmasını işaret ederek, hava kirliliğinin artış gösterdiğine dikkat çekti. İstanbul'un Kağıthane ve Göztepe ilçelerinde hava kitlesinin hassas seviyede olduğunu açıklayan Çalışkan, "Bahar havasını yaşayacağız ancak nefes aldığımız hava temiz olmayacak" ifadelerini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN