İstanbul’da hangi metro ve otobüsler 24 saat çalışacak? İstanbul ulaşımında 24 saat dönemi

İstanbul’da hangi metro ve otobüsler 24 saat çalışacak? İstanbul ulaşımında 24 saat dönemi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan son dakika açıklamada; İstanbul için 24 saat ulaşım modeline geçileceği bildirilmişti. Söz konusu metro ya da çeşitli toplu taşımalarda 24 saat ulaşıma geçildi.

İstanbul’da yaşayanların gece boyunca ulaşım imkânlarından faydalanması için 24 saat ulaşım modeline geçildi. Otobüs, metro ve diğer ulaşım araçlarının bazıları, 24 saat boyunca hizmet verecek. Ancak gece verilecek ulaşım ücretlerinde farklı tarife uygulanıyor.

İSTANBUL’DA HANGİ 24 SAAT ULAŞIM MODELİ BAŞLADI

İBB Başkanı İmamoğlu’nun açıklamasının ardından ilk olarak M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı, M4 Kadıköy-Tavşantepe Metro Hattı, M2 Yenikapı-Taksim Hacıosman Metro Hattı, M6 Levent-Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü Metro Hattı ve M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı’nın 24 saat hizmet vereceği duyuruldu.

19-09/07/metro.jpg

24 SAAT ÇALIŞACAK METROLAR ŞUNLAR:

İstanbullulara; M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı, M2 Yenikapı-Taksim Hacıosman Metro Hattı, M4 Kadıköy-Tavşantepe Metro Hattı, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı, M6 Levent-Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü Metro Hattı ve M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı hizmet verecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

GECE TARİFESİ UYGULANACAK

Gece tarifesi 00:30-05:30 arası geçerli olacakken bu saat diliminde ulaşımdan yararlanan yolcular 2 basım kadar ücret ödeyecek.

Ekrem İmamoğlu'nun İSPARK'la ilgili açıklaması da şu şekilde:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN