İstanbul'da kar yağışı alacak ilçeler açıklandı! Kaç santim yağacağını bile duyurdular

İstanbul'da kar yağışı alacak ilçeler açıklandı! Kaç santim yağacağını bile duyurdular

İstanbullular dikkat! Uyarılar peş peşe geliyor! Şimdi de kar uyarısı geldi! Ünlü meteoroloji uzmanı İstanbul'da kar yağışı alacak ilçeleri açıkladı! Kaç santim yağacağına kadar duyurdu...

İstanbul'a art arda gelen sağanak yağış ve fırtına uyarılarının ardından kar uyarısı geldi. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten ilçeleri tek tek sayarak kar beklendiğini duyurdu.

İSTANBUL'A KAR UYARISI VERİLDİ

istanbula-kar-yagacak-mi-1.jpg

Fransız modelini incelediği zaman İstanbul için 7- 9 santimetre kar örtüsü verdiğini belirten Ökten, yarın İstanbul'da saf kar beklendiğini söyledi. Ardından saf karın beklendiği ilçeleri tek tek sıraladı.

HANGİ İLÇELERE KAR YAĞACAK?

Ökten'in verdiği bilgilere göre yarın Çatalca, Esenyurt, Arnavutköy, Başakşehir, Şişli, Levent, Maslak, Kavacık, Çamlıca, Göztepe, Sancaktepe ve Aydos ilçelerinde kar bekleniyor.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten hava durumu tahminlerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN