İstanbul'da o ilçeleri boşaltın! Japon deprem uzmanı 'Allah sizi uyarıyor' diyerek çağrı yaptı: Hemen yarın...

İstanbul'da o ilçeleri boşaltın! Japon deprem uzmanı 'Allah sizi uyarıyor' diyerek çağrı yaptı: Hemen yarın...

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan depremler binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olmuştu. Yaşanan korkunç felaketin ardından uzmanlardan peş peşe uyarılar gelirken 'Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? İstanbul'da hangi bölgeler depreme karşı riskli?' soruları merak konusu oldu. Japon deprem uzmanı 'Allah sizi uyarıyor' diyerek uyardı. İstanbul'da o ilçeleri hemen boşaltın! Taş üstünde taş kalmayacak, canınızdan olmayın.

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinin yankıları sürmeye devam ederken gözler büyük İstanbul depremine çevrilmiş durumda. Yaşanan korkunç felakette binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken 'Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? İstanbul'da hangi bölgeler deprem riskinde? Marmara depremi ne zaman olacak?' soruları merak konusu oldu. Japon deprem uzmanı 'Allah sizi uyarıyor' diyerek uyardı. İstanbul'da o ilçeleri boşaltın! Taş üstünde taş kalmayacak, hemen oraları boşaltın. İşte detaylar haberimizde...

gfgf-35.jpg

JAPON DEPREM UZMANI UYARDI: BÜYÜK İSTANBUL DEPREMİ KAPIDA

Türkiye depremler ile peş peşe sarsılmaya devam ediyor. Yaşanan Kahramanmaraş depreminde 11 ilde büyük hasarlar meydana gelirken binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Yaşanan felaketin ardından gözler büyük İstanbul depremine çevrilirken uzmanlardan peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Deprem tahminleriyle sık sık gündeme gelen Japon deprem uzmanı Yüksek İnşaat Mühendisi Yoshinori Moriwaki, İstanbul'un o bölgelerinde yaşayanları son dakika olarak uyardı.

hghggh-2023-08-22t093131-691.jpg

İSTANBUL'DA O İLÇELERİ BOŞALTIN! TEŞ ÜSTÜNDE TAŞ KALMAYACAK

İstanbul'da depreme karşı riskli bölgeleri tek tek sıralayan Yoshinori Moriwaki, 'Allah sizi uyarıyor' diyerek korkulan haberi verdi. İstanbul'da o ilçeler hemen boşaltılsın çağrısında bulunan Moriwaki, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul depremi çok yakın derken, hemen yarın olabilir. Bir sene içinde olabilir, on sene içinde olabilir. Ama insan hazır olmalı. Allah sizi uyarıyor, şimdiden hazır olun diye. Kahramanmaraş’taki deprem sonrası denizin içinde, Kıbrıs tarafında deprem olabilir veya öbür tarafta, Bingöl, Muş, Bitlis ve Van’da olabilir. Marmara’da Bölgesi’nde olabilir. İstanbul’da zemini iyi olmayan Atatürk Havalimanı, Ataköy, Küçükçekmece, Zeytinburnu, Avcılar ve Büyükçekmece’nin sıra sıra boşaltılması düşünülebilir. Buralar konut bölgesi olmamalı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN