İstanbul'da görüş mesafesi düştü, vapur seferleri iptal | İstanbul'da sis ne kadar sürecek?

İstanbul'da görüş mesafesi düştü, vapur seferleri iptal | İstanbul'da sis ne kadar sürecek?

İstanbul, yoğun sise teslim oldu... Kentin bazı noktalarında görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü, bazı vapur seferleri de iptal oldu. İBB, Kadıköy-Karaköy, Kadıköy-Beşiktaş ve Kadıköy-Eminönü seferlerinin iptal edildiğini açıkladı.

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren yoğun sis etkili oldu.

Sis nedeniyle bazı noktalarda görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. Büyükçekmece ve Esenyurt çevresinde görüş mesafesinin azalması nedeniyle araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

19-10/19/basliksiz-1-1571465996.jpg

D-100 Karayolu Halıcıoğlu mevkisi ve Okmeydanı'nda da sürücüler trafikte zor anlar yaşadı.

19-10/19/basliksiz-1-1571466011.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları A.Ş., Boğaz'daki yoğun sis nedeniyle Kadıköy-Karaköy, Kadıköy-Beşiktaş ve Kadıköy-Eminönü seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

19-10/19/basliksiz-1-1571466033.jpg

MARMARA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgedeki hava sıcaklığında önemli değişiklik beklenmiyor.

Sıcaklığın mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilen bölgede parçalı ve az bulutlu hava hakim olacak.

Bölgede yer yer pus ve sis öngörülürken rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN