İstanbul'da uzun zaman sonra ilk kez oluyor! Harita yemyeşil oldu: İstanbullular rahat nefes alacak

İstanbul'da uzun zaman sonra ilk kez oluyor! Harita yemyeşil oldu: İstanbullular rahat nefes alacak

9 gün sürecek Ramazan Bayramı tatilinin Cuma günü başlamasının ardından vatandaşlar da bayram tatili için şehir dışına akın etmeye başladı. Bunun ardından ise haftanın ilk gününde İstanbul’da hiç alışık olunmayan görüntüler ortaya çıktı. İşte, İstanbullulara rahat nefes aldıracak o gelişme…

9 gün olan Ramazan Bayramı tatilini değerlendirmek isteyen İstanbullular resmen yeni bir göç başlattı. Öyle ki yeni haftanın ilk gününde İstanbul bomboş kaldı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU AZALDI

Cuma günü itibari ile kenti terk etmeye başlayan İstanbulluların ardından, megakent resmen sessizliğe büründü. Sabah saat 09:00 itibari ile trafik yoğunluğu %10’un altına kadar geriledi. Trafik yoğunluğu ise %8 olarak ölçüldü.

trafik.png

Saat 12:40 itibari ile de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Trafik Yoğunluğu haritasına göre yoğunluk %35 olarak ölçüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN