İstanbullular dikkat! Bu akşam 7'ye kadar işlerinizi bitirip evlerinize çekilin: Risk çok yüksek

İstanbullular dikkat! Bu akşam 7'ye kadar işlerinizi bitirip evlerinize çekilin: Risk çok yüksek

İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Felaket adım adım yaklaşıyor. Akşam saat 19:00'a kadar işlerini bitirmeyen herkes pişman olacak. Uzmanlar “ risk çok yüksek” diyerek uyarılarını peş peşe sıraladı. İşlerini bitiren koşa koşa eve gidecek. İşte İstanbul'u bekleyen yeni dalga…

Meteoroloji uzmanları İstanbul için kırmızı alarm verdi. Beklenenden daha güçlü geliyor diyerek uyarılarını peş peşe sıralayan uzmanlar akşam saat 7'yi işaret ederek herkesin evde olması gerektiğini belirtti. Felaket adım adım yaklaşıyor yeni dalga o saatte tüm İstanbul'u vuracak. İşte İstanbul'u bekleyen yeni dalga…

ÇOK GÜÇLÜ GELİYOR

HavaCity tarafından yapılan paylaşım ile birlikte İstanbul'a yaklaşan felaketin uyarısı yapıldı. Cephenin beklenenden çok daha güçlü bir şekilde geldiğini belirten uzmanlar Edirne'de başlayan yağışların İstanbul'da da etkili olacağını vurguladı.

istanbul-yagis.jpg

Bulunduğumuz saatler itibariyle Edirne'yi etkilemeye başlayan yağışların İstanbul'a giriş saati olarak da saat 19.00 ile 23.00 saatleri işaret edildi. Belirlenen saat aralığında dışarıda çıkanlar ise çıktığına bin pişman olacak. HavaCity tarafından yapılan paylaşımda yer alan ifadeler şu şekildedir:

“Cephe beklenenden daha önce ve daha güçlü şekilde geliyor. Şu sıralarda Edirne dolaylarını etkilemeye başlayacak sağanak yağışların İstanbul'a giriş saati de geriye geldi. Saat 19:00 ile 23:00 arasına dikkat !”

METEOROLOJİ UZMANI UYARDI

Yaptığı paylaşımlarla vatandaşları bilgilendirmeye devam eden Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım ile endişelendiren tabloyu açıkladı.

siddetli-yagis.jpg

Endişe verici yağışların yavaş yavaş yaklaştığını vurgulayan Ökten, mevcut rüzgarla birlikte yağış getiren buluşların rüzgarla birleştiği saatleri işaret ederek dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. İstanbul'da riskin çok büyük olduğunu ifade eden Kerem Ökten, akşam 8 ile 9 civarında riskin daha da artacağını söyledi. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yer alan ifadeler şu şekildedir:

“Beni endişelendiren yağış yaklaşırken mevcut rüzgarla yağış getiren bulutların rüzgarının birleştiği saatler. Akşam 8 - 9 civarı İstanbul'da risk yüksek.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN