İstanbullular dikkat! Evden tedbirinizi alarak çıkın... Bu sefer birden olacak

İstanbullular dikkat! Evden tedbirinizi alarak çıkın... Bu sefer birden olacak

İstanbullulara meteorolojik uyarı verildi! Evden çıkmadan önce önleminizi alın! Uzman isim saat vererek duyurdu! Bir anda gerçekleşecek! O saate dikkat! Bir anda...

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla İstanbul için önemli bir hava durumu uyarısında bulundu.

KARAYEL ETKİSİNİ ARTIRIYOR

Ökten'in paylaşımına göre, bugün İstanbul'da karayel etkisi artacak ve hava hızla soğuyacak. Ancak durum böyle kalmayıp beraberinde kapalı ve yağışlı bir hava getirecek.

SAAT 09.30’A DİKKAT

Rüzgarın havayı temizleyeceğine vurgu yapan Ökten, İstanbul için saat verdi. Ökten’in söylediğine göre karayel etkisini 09.30’da artıracak.

Kerem Ökten şu ifadeleri kullandı: "Yarın saat 09:30'da İstanbul'da karayel etkisini artıracak ve hızla hava soğuyacak. Yarın hava kapalı ve yağışlı. Rüzgar aynı zamanda havayı da temizleyecek..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN