İstanbullular dikkat! Meteoroloji duyurdu: O saatlerde dışarı çıkmayın

İstanbullular dikkat! Meteoroloji duyurdu: O saatlerde dışarı çıkmayın

Kuraklık endişesinin en çok yaşandığı şehir olan İstanbullulara meteorolojiden müjde geldi! Beklenen yağış geliyor! Meteoroloji uyardı: O tarihte, o saatlerde dışarı çıkmayın!

Temmuz sıcaklarına geri dönmüşken kuraklık endişesiyle beklenen yağmurların haberi geldi. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten yaklaşan hava durumu ile ilgili bilgiler paylaştı. Yağış beklentisini vurgulayan Ökten, kuraklık endişesini ilaç olacak açıklamada bulundu.

KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Ökten’in verdiği bilgilere göre, perşembe günü batı bölgelerinde beklenen yağışın, beklenenden daha kuvvetli olabilir. Özellikle Almanya modeline göre kuvvetli sağanak yağışlar yaşanabileceği öngörülüyor. İstanbul'da ise en etkili yağış saatlerinin sabah ile öğlen arasında olması bekleniyor.

ÖKTEN: O SAATLERDE SOKAĞA ÇIKMAYIN

Kerem Ökten şu ifadelere yer verdi: “Perşembe günü batıda beklenen yağış beklenenden kuvvetli olabilir. Özellikle Almanya modeli kuvvetli sağanak veriyor. İstanbul'da en etkili saatler sabah ile öğlen arası...”

Ökten, X platformunda paylaştığı hava durumu bilgisinin ardından açtığı yayında perşembe günü sabah 6 ile öğlen 1-2 ye kadar sert yağış beklendiğini söyledi. Ökten, bu saatlerde dışarı çıkmamaya özen göstererek işlerin ertelenmesi önerisinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN