İstanbullular dikkat! Sarı uyarı verildi... Bu kez çok sert olacak! 3 gün boyunca sürecek

İstanbullular dikkat! Sarı uyarı verildi... Bu kez çok sert olacak! 3 gün boyunca sürecek

İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Meteoroloji sarı uyarı verdi... Bu kez çok sert olacak! 3 gün boyunca sürecek hava olayı için önlem alın! En çok o ilçeler etkilenecek...

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar dikkat! Meteoroloji, İstanbul için sarı seviyede lodos uyarısı yapıldı. Bu kez lodosun oldukça şiddetli olması bekleniyor.

3 GÜN BOYUNCA ETKİLİ OLACAK

61c773a54e3fe018f427cb82.webp

Lodos, yarın itibariyle başlayacak ve yaklaşık 3 gün boyunca etkisini sürdürecek. İstanbul halkının gerekli önlemleri alması önem taşıyor.

SARI SEVİYE LODOS UYARISI

61a359c24e3fe11a98f2c8dc.webp

Sarı seviyedeki lodos uyarısı, açık alanlarda hafif eşyaların uçma riskini artırabilir. Bu nedenle İstanbul'da yaşayanlar, dışarıda bulunan eşyalarını güvence altına almalı ve gerektiğinde içeriye almaları tavsiye edildi.

EN ÇOK AVRUPA YAKASI ETKİLENECEK

637b94f0470a9b44f457ee2f.jpg​​​​​​​

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, X hesabından yaptığı paylaşımda, çatılar ve ağaçlar için büyük bir risk bulunmadığını, ancak yine de hava olayının etkisini azaltmak için dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Lodosun etkisi özellikle İstanbul'un Avrupa yakasında daha fazla hissedileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN