İstanbullular sadece kavrulmayacak sırılsıklam da olacak! Ünlü meteorolog Kerem Ökten'den kötü haber

İstanbullular sadece kavrulmayacak sırılsıklam da olacak! Ünlü meteorolog Kerem Ökten'den kötü haber

Son dakika haberi... El Nino hava sistemi ile birlikte hava sıcaklıkları hızla artmaya devam ediyor. Sıcaklıklar 30 dereceyi aşarken vatandaşlar 'Hava sıcaklıklar daha da artacak mı? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. İstanbullular sadece kavrulmayacak sırılsıklam da olacak! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten'den kötü haber. Hem sıcak hava vuracak hem de sağanak yağışlar. O günlerde sakın dışarı çıkmayın!

Afrika sıcaklıkları tüm yurtta etkisini sürdürmeye devam ediyor. Hava sıcaklıkları 30 dereceyi aşmış durumda. Sıcak havadan bunalan vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları daha da artacak mı? Yağışlar ne zaman gelecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. İstanbullular sadece kavrulmayacak sırılsıklam da olacak! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, kötü haberi duyurdu. O tarihte sakın dışarı çıkmayın. Hem sıcak hava vuracak hem de sağanak yağış. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin kuzey ve ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Kırklareli, İstanbul’un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Eskişehir'in doğu kesimleri, Ankara'nın güney ve doğu çevreleri, Çankırı, Düzce, Zonguldak, Kars ve Ardahan çevreleri ile Trabzon, Rize ve Artvin’in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

hghggh-2023-08-01t091858-236.jpg

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL?

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının iç ve kuzeydoğu kesimlerde artacağı ve mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile güney ve doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

KEREM ÖKTEN'DEN İSTANBULLULARA KÖTÜ HABER! HEM KAVRULACAĞIZ HEM DE ISLANACAĞIZ...

Yaptığı hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir uyarıda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ökten, İstanbullulara kötü haberi duyurdu. O tarihlerde hem sıcak havanın hem de sağanak yağışların vuracağını ifade eden Kerem Ökten, "'Geçmişte bir gün hatırlıyorum, çok nemliydi. Sırılsıklam oluyordum' diyorsanız, işte o sıcaklar Basra sıcaklarıdır. Peki neden nem yapar? Çünkü Poyraz rüzgârını tetikler. Poyraz Karadeniz üzerinde derin su tarafından geldiği için İstanbul'u en çok nemlendiren rüzgârdır. Geçen haftaki Libya sıcaklarıydı." uyarısında bulundu.

b56.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

1 AĞUSTOS 2023 SALI GÜNÜ

h1.png

2 AĞUSTOS 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h2.png

3 AĞUSTOS 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h3.png

4 AĞUSTOS 2023 CUMA GÜNÜ

h4.png

5 AĞUSTOS 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN