İstanbul'un belalısı geri dönüyor! Cuma gününden başlayacak: Marmara bölgesi uyarıldı...

İstanbul'un belalısı geri dönüyor! Cuma gününden başlayacak: Marmara bölgesi uyarıldı...

İstanbul'un belalısı cuma günü geri dönüyor. Uzman isimden paylaşılanlara göre, cuma gecesi başlayarak cumartesi günü kuvvetlenecek. Marmara bölgesini işaret eden isim, tarih vererek uyardı. İşte tüm detaylar...

HABER: BURAK ÖZTOPRAK

İstanbulluları bıktıran uyarı yeniden gündeme geldi. Kısa bir süre önce paylaşılanlara göre, cuma gecesinden itibaren etkisini gösterecek. Marmara bölgesine tedbirlerin alınması için uyarılar yapıldı.

TÜM MARMARA ETKİLENECEK

Son zamanlarda hafta sonunu sık sık evinde geçiren İstanbullular isyan etti. Bu kez sadece İstanbullular değil, tüm Marmara bölgesi evine kapanacak. Meteoroloji uzmanı tarafından yapılan uyarının ardından cuma gecesine dikkatler çekildi.

2-001.jpg

HAFTA SONUNA DİKKAT

Mevsim normallerinin dışında bir sonbahar mevsimi geçiren Türkiye'de, kış mevsimi hareketli başladı. Kasım ayıyla beraber başlayan fırtınalı günler aralık ayında da devam ediyor. İstanbul'un belalısı haline gelen karayel ve kuvvetli lodos bu cuma gece itibariyle geri dönüyor.

KEREM ÖKTEN PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabı üzerinden verileri paylaşan Kerem Ökten'e göre, cuma ve cumartesi günü sadece İstanbul değil tüm Marmara'da etkili olacak. Yeni bir aksiyon beklediğini söyleyen uzman isim, Cuma gecesi ve Cumartesi gününe dikkat çekerek, "Marmara bölgesinde yine bir Cumartesi gün ve yine bir aksiyon. Önümüzdeki Cuma gecesi önce kuvvetli lodos, sonra kuvvetli karayel bekleniyor..." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN