İYİ Parti'den '10 Büyükelçi' yorumu: Derhal memleketin esas meselesine dönün

İYİ Parti'den '10 Büyükelçi' yorumu: Derhal memleketin esas meselesine dönün

İYİ Parti İstanbul milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Osman Kavala serbest bırakılsın' çağrısı yapan büyükelçilerin istenmeyen adam ilan edilmesi talimatı verdim açıklamasına tepki gösterdi. Ağıralioğlu, 'Biz bu filmi daha önce de gördük derhal memleketin esas meselesi olan ekonomik krize geri dönün' açıklaması yaptı.

İYİ Parti İstanbul milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iş adamı Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını isteyen büyükelçilerin istenmeyen adam ilan edileceği açıklamasına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dış politika konusunu ekonomik krizi perdelemek için kullandığını söyleyen Ağıralioğlu, "Siyasi beceriksizliğinizi, bu 10 Büyükelçinin hadsiz ve münasebetsiz beyanatı üzerinden dış politika hamaseti ile asla kapatamazsınız. Biz, bu filmi daha önce de gördük. Derhal, memleketin esas problemi olan ekonomik krize ve gerçek gündemimize dönün. Acilen!" açıklaması yaptı.

"BİZ BU FİLMİ DAHA ÖNCE DE GÖRDÜK"

İYİ Parti İstanbul milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Süleyman Şah Türbesi'nin taşınması, Suriye meselesi, Türk askerinin başına çuval geçirilmesi olaylarına atıf yaparak "Bilmelisiniz ki: Dış politikayı iç siyasetimize malzeme ve meze yaparak, algı operasyonları ile gelebileceğiniz noktaya, 20 yılın nihayetinde geldiniz." dedi.

İşte İYİ Parti İstanbul milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun açıklamaları:

- Askerimizin başına çuval geçirildiğinde; vatan toprağı Süleyman Şah türbesini apar topar kaçırdığınızda; Suriye'de Rusya ve Esad tarafından 33 evlâdımız şehit edildiğinde; ABD Başkanı Trump'ın mektubu ve Rahip Brunson meselesinde gösteremediğiniz "millî, yerli ve onurlu tavrı 10 Büyükelçi meselesinde göstermeye çalışıyorsanız, anlarız! Ancak, siyasi hatalarınızdan kaynaklanan büyük ekonomik krizi gölgelemek ve hayat pahalılığını gündemin arkasına atarak unutturmak için, "Nasıl olsa alıcısı var!" diye gözümüzün içine baka baka yapıyorsanız bu hamleyi bilmelisiniz ki: dış politikayı iç siyasetimize malzeme ve meze yaparak, algı operasyonları ile gelebileceğiniz noktaya, 20 yılın nihayetinde geldiniz. Bundan sonra salt kuru hamaset yetmez! Akıl ve strateji ile bezenmiş, insanımızın derdine derman bir yönetim başarısı lâzımdır.

- Siyasi beceriksizliğinizi, bu 10 Büyükelçinin hadsiz ve münasebetsiz beyanatı üzerinden dış politika hamaseti ile asla kapatamazsınız. Biz, bu filmi daha önce de gördük. Derhal, memleketin esas problemi olan ekonomik krize ve gerçek gündemimize dönün. Acilen!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN