İYİ Parti'nin Antalya kampı ve aday tanıtım toplantıları iptal

İYİ Parti'nin Antalya kampı ve aday tanıtım toplantıları iptal

Kuzey Irak'ta PKK'lı teröristlerin hain saldırılarında 9 askerimiz şehit düştü. Şehit haberleri üzerine İYİ Parti, Antalya'da gerçekleştireceği yerel seçimlere ilişkin istişare kampı ve aday tanıtım toplantılarını iptal ettiğini duyurdu.

Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde terör örgütü PKK ile girilen çatışmada 9 askerimiz şehit düştü. İYİ Parti'nin 13-14 Ocak'ta Antalya'da gerçekleştireceği yerel seçim istişare kampı ve aday tanıtım toplantıları şehitler dolayısıyla iptal edildi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Bu hafta sonu, 13-14 Ocak tarihlerinde Antalya'da gerçekleştireceğimiz yerel seçim istişare kampı ve aday tanıtım toplantılarımız, şehitlerimiz sebebiyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in kararı doğrultusunda iptal edilmiştir. Kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyor ve hain terör örgütüyle mücadeledeki kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Ruhları şad olsun."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN