İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarını açıklayacağı tarih belli oldu

İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarını açıklayacağı tarih belli oldu

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler var. Partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partisinin İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adaylarını birkaç gün içinde açıklayacaklarını duyurdu.

Siyasi partiler, aday tanıtım toplantılarının ardından seçim çalışmalarını hızlandırdı. Yerel seçimlere tek başına girme kararı alan İYİ Parti 12 Büyükşehir, 17 İl, 175 İlçe ve 20 Belde’de adaylarını açıkladı. İYİ Parti’nin İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları ise henüz açıklanmadı.

İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, Ankara ve İstanbul adayları ile ilgili son durum hakkında, “Son aşamaya gelindi. İki büyükşehirimiz konusunda da çalışmalarımız neredeyse tamamlandı. Öncelikle çok kısa bir süre içerisinde, birkaç gün sürebilir belki. Ankara adayımızı milletimizin takdirine sunacağız. Sonra da İstanbul adayımızı açıklayacağız.” ifadelerini kullandı.

Kürşat Zorlu, adayların açıklanması ve uygulanacak yöntem ile ilgili de neler yapılabileceği konusunda son aşamaya gelindiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN