İYİ Parti'nin seçim pankartına ilginç yasak

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, Pendik'te astıkları seçim pankartının İlçe Seçim Kurulu'nun talebi ve Kaymakamlığın talimatı ile kaldırmak istendiğini açıkladı. Akburak, yaptığı açıklamada "Bugün birçok inşaat halindeki binada Sayın Cumhurbaşkanının afişleri var. Bizim bir afişimiz hepsinin uykularını kaçırdı. Hiçbir şeye tahammülleri yok. Yazık!" diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, Pendik'te astıkları seçim pankartının ilçe seçim kurulu tarafından kaldırılmak istendiğini Twitter hesabından duyurdu. Afişte, İYİ Parti 1. bölge adayı olan Akburak ve İYİ Parti lideri Meral Akşener'in görselleri bulunuyordu.

Akburak'ın Twitter hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"Pendik E-5 güzergahında özel mülkiyette asılı olan büyük afişimiz, AK Parti Pendik İlçe Başkanlığını rahatsız etmiş. İlçe Seçim Kurulunun talebi ve Kaymakamlığın talimatı ile afişimiz kaldırılmak isteniyor. Bugün birçok inşaat halindeki binada Sayın Cumhurbaşkanının afişleri var. Bizim bir afişimiz hepsinin uykularını kaçırdı. Hiçbir şeye tahammülleri yok. Yazık!"

Akburak, partisinin seçim pankartının kaldırılması girişimini eleştirerek, iktidarın bu konudaki hoşgörüsüzlüğüne dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN