İzmir Emniyeti'nden tartışma yaratan seminerle ilgili iddialara yalanlama

İzmir Emniyeti'nden tartışma yaratan seminerle ilgili iddialara yalanlama

İzmir Emniyet Müdürlüğünce verilen seminerde, hayvan ve çevre konularına duyarlı olanların terörist olmaya yatkın kişiler olduğu söylendiği iddiası, emniyet kaynaklarınca yalanlandı. Seminerde iddia edilenin aksine, teröristlerin genelde ‘hayvansever’ ve ‘çevre aktivisti’ gibi davrandığının vurgulandığı belirtildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğünün, 'Biz İzmiriz' projesi kapsamında verdiği bir seminerde, hayvan ve çevre konularına duyarlı olanların terörist olmaya yatkın olduğunun söylendiği öne sürülmüş, hayvanseverler de buna tepki göstermişti. Emniyet kaynakları, bu iddiaları yalanladı.

Seminerde, teröristlerin hayvansever ya da çevre aktivisti gibi davranarak kendilerine rant sağlamaya çalıştıklarının vurgulandığı, hayvanseverlik ya da çevreye duyarlı olmakla terörist olmaya yatkın olmak arasında bir ilişkinin kurulmadığı bildirildi.

20-02/22/izmir-de-skandal-seminer-hayvan-ve-cevre-konularina-duyarli-olanlar-terorist-olmaya-yatkin-690695-1.jpg

NE OLMUŞTU?

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün 'Biz İzmiriz' projesi kapsamında verdiği seminerde, hayvan ve çevre konularına duyarlı olanların terörist olmaya yatkın olduğunun anlatıldığı iddia edilmiş. Söz konusu iddialar tartışma konusu olmuştu.

İZMİR/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN