İzmir'de kadın cinayeti: Eşinin bıçaklayıp sokağa attığı Zehra hayatını kaybetti!

İzmir'de kadın cinayeti: Eşinin bıçaklayıp sokağa attığı Zehra hayatını kaybetti!

İzmir'de bir erkek, eşi Zehra Barbak'ı çok sayıda bıçak darbesiyle saldırarak sokağa attı. Kadın, hayatını kaybederken, polis ise katili yerdeki kan izlerini takip ederek buldu. Cinayet zanlısı, eşini öldürdüğünü itiraf etti.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde Faruk Akar Karasu Caddesi üzerinde, sabah saat 05.00 sıralarında bir kadın cinayeti meydana geldi. Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bıçakla yaralama ihbarı üzerine bölgeye gittiğinde, bir kadını yerde buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, Zehra Barbak (35) olduğu belirlenen kadının hayatını kaybettiği tespit edildi.

Yaşamını yitiren kadının, A.B.U. adlı bir vatandaş tarafından yardım amaçlı taşındığı ortaya çıktı. Vatandaşla yapılan görüşmede, kadını Vatan Mahallesi 9059 sokak üzerinde yerde yatarken gördüğünü, kendisine eşi tarafından bıçaklandığını söylediğini aktardı. Bu ifade üzerine harekete geçen polis, yoldaki kan izlerini takip ederek sokak üzerindeki bir eve giren kadının eşi olan K.B.’yi (37) yakaladı.

CİNAYETİ KABUL ETTİ

Cinayet zanlısı K.B., polis ekipleri tarafından adreste suç aleti bıçakla birlikte gözaltına alındı. Katilin ilk ifadesinde, cinayeti itiraf ettiği ve "namus meselesi nedeniyle" cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği tarafından yakalanan katil, daha sonra cinayet büro ekiplerine teslim edilerek emniyete götürüldü.

Hayatını kaybeden Zehra Barbak’ın cenazesi ise savcı tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN