İZSU duyurdu: İzmir'de iki ilçede sular kesilecek

İZSU duyurdu: İzmir'de iki ilçede sular kesilecek

İzmir'in Menderes ilçesinde ana boru arızası nedeniyle 17 Ağustos’ta 10 saat süresince su kesintisi uygulanacak. Kınık ilçesinde ise yer altı su kaynaklarındaki azalma ve yoğun kullanım sebebiyle aynı gün 7 saatlik bir su kesintisi yapılacak.

İzmir'in Menderes ilçesinde ana boru arızası, Kınık ilçesinde ise yer altı su kaynaklarındaki azalma ve yoğun kullanım nedeniyle su kesintisi yapılacağı açıklandı.

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), internet sitesinden yaptığı açıklamada, Menderes ilçesinde doğal gaz çalışması sırasında taşıyıcı hattın patlaması sonucu onarım çalışmalarının başlatıldığını duyurdu. Bu nedenle, ilçeye bağlı Çileme, Develi, Tekeli Atatürk ve Tekeli Fevzi Çakmak mahallelerinde 11.00 ila 21.00 saatleri arasında 10 saat süresince su kesintisi uygulanacağı bildirildi.
Kınık ilçesindeki Aşağı, Fatih, Osmaniye, Türkcedit, Yeni ve Yukarı mahallelerinde ise yer altı su kaynaklarındaki azalma ve yoğun kullanım nedeniyle bu akşam 23.00 ila 06.00 saatleri arasında 7 saat su kesintisi yapılacağı duyuruldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN