Jahrein'in DEVA Partisi lideri Babacan yayınının tarihi belli oldu

Jahrein'in DEVA Partisi lideri Babacan yayınının tarihi belli oldu

'Jahrein' isimli Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç'un 'Çok sert bir program olur' diyerek davet ettiği DEVA Partisi lideri Ali Babacan ile gerçekleştireceği yayınının tarihi ve saati belli oldu. Jahrein - Ali Babacan yayını 12 Haziran Cumartesi günü saat 20.30'da başlayacak.

Twitch'te Jahrein ismiyle yayınlar yapan Ahmet Sonuç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu yayınında konuk etmesinin ardından şimdi de DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı konuk alacak.

Babacan'ın kurduğu Deva Partisi'ne yönelik olarak ''Ali Babacan'ı ve partisini mavi AKP olarak görüyorum, bu algıyı yıkmak için geleceklerse gelsinler ve çok sert bir yayın olur onu da söyleyeyim'' sözleriyle yayının için merak uyandıran Jahrein'in bu talebine Ali Babacan 'Elbette katılırım' yanıtıyla karşılık vermişti.

Resmi Twitter hesabında videoyu paylaşan Babacan, ''Elbette katılmayı çok isterim. Yarın DM'den haberleşelim, hangi gün olacağına beraber karar verelim'' sözleriyle Jahrein'e cevap verdi. Bu geri dönüşü Jahrein "Hadi bakalım! Yine yakalandık. Tabii ki ayarlayalım. Uygun bir günde gençlerin sorularını yöneltelim." diyerek karşıladı.

Yayını 12 Haziran Cumartesi günü saat 20.30'da başlayacak ve Twitch üzerinden yayınlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN