Kabus Tekirdağ’dan girip Sakarya’dan çıkacak! En berbat Pazar geldi… Bitsin diye haykıracağız

Kabus Tekirdağ’dan girip Sakarya’dan çıkacak! En berbat Pazar geldi… Bitsin diye haykıracağız

Herkes bu Pazar bitsin diye dua edecek. Felaket Tekirdağ'dan geliyorum diyor. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten pazar felaketi için uyarılarını peş peşe sıraladı. İşte Kerem Ökten'in o uyarıları…

Türkiye'de yaşanan hava olayları vatandaşların dikkatinde yer alıyor. Uzman isimlerden gelen açıklamalar yakından takip edilirken meteoroloji uzmanı Kerem Ökten tüm Marmaralıları uyardı. Gelmiş geçmiş en berbat pazar günü yaşanacak. İşte Kerem Ökten'in o uyarıları…

HERKES YANIP TUTUŞACAK

Sıcak hava dalgası Türkiye'de etkisini göstermeye devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanı sıcaklarla boğuşurken Marmara Bölgesi'nde yaşanan sıcaklıklar vatandaşı canından bezdirdi. Gelmiş geçmiş en kötü pazar uyarısı peş peşe gelirken Kerem Ökten, en berbat iki gecenin sonuncusu diyerek duyurdu. Rüzgarın çok zayıf olduğunu belirten uzman isim nem seviyesinin oldukça yüksek olduğunun altını çizdi. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile dikkat çeken Ökten şu ifadeleri kullandı:

Image

“Geldik en berbat 2 gecenin sonuncusuna. Bu gece rüzgar çok zayıf görünüyor. Nem seviyesi çok yüksek olacak. Marmara bölgesi zor bir gece geçirecek…”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN