Ünlü Youtuber, eşi tarafından 32 yerinden bıçaklandı! Korkunç anlar

Ünlü Youtuber, eşi tarafından 32 yerinden bıçaklandı! Korkunç anlar

Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, evli olduğu Yunus Yıldırım'ın bıçaklı saldırısında ağır yaralandı. Merve Veziroğlu Yıldırım'ın tedavisi yoğun bakım servisinde devam ederken gözaltına alınan saldırgan Yunus Yıldırım tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşte detaylar...

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yaşayan yüksek mimar ve video paylaşım sitesi Youtube'da videolar paylaşan 32 yaşındaki Merve Veziroğlu Yıldırım, evli olduğu Yunus Yıldırım'ın bıçaklı saldırısına uğradı. Yunus Yıldırım, eşini defalarca bıçakladı. Merve Veziroğlu Yıldırım ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken saldırgan ise yakalandı.

merve-veziroglu-yildirim-esi-yunus-yildirim-tarafindan-bicaklandi-3.jpg
Merve Veziroğlu Yıldırım

32 YERİNDEN BIÇAKLADI

4 Ağustos 2023 Cuma sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Yunus Yıldırım mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla Merve Veziroğlu Yıldırım'ı 32 yerinden bıçakladı. Yunus Yıldırım daha sonra polisi arayarak kendini ihbar etti.

Gözaltına alınan Yunus Yıldırım, Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Adliyeye sevk edilen Yunus Yıldırım bugün çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

merve-veziroglu-yildirim-esi-yunus-yildirim-tarafindan-bicaklandi-4.jpg
Merve Veziroğlu Yıldırım ve Yunus Yıldırım

YOĞUN BAKIMDA TUTULUYOR

Saldırıya uğrayan Merve Veziroğlu Yıldırım'ın ablası Şerife Yavuz ise olayın ardından kız kardeşinin yaşadığı eve gitti. Şerife Yavuz, "Kız kardeşimi şu anda yoğun bakıma aldılar kanaması var. Tam olarak biz de bilmiyoruz. Şoktayım. Şiddet cezalarının kesinlikle ağırlaştırılmasını istiyorum. Akşam yatıyoruz sabah ne halde kalkacağımız belli değil. Hastaneden aramışlar 32 yerinden bıçaklandığı söyleniyor" dedi.

merve-veziroglu-yildirim-esi-yunus-yildirim-tarafindan-bicaklandi-5.jpg
Şerife Yavuz

merve-veziroglu-yildirim-esi-yunus-yildirim-tarafindan-bicaklandi-6.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN