Türkiye'de eyyam-ı bahur etkisi! Zonguldak'ta bir kişi sıcaktan bayıldı, Denizli'de asfalt eridi

Türkiye'de eyyam-ı bahur etkisi! Zonguldak'ta bir kişi sıcaktan bayıldı, Denizli'de asfalt eridi

Eyyam-ı bahur sıcakları ülke genelinde etkisini hissettirmeye devam ediyor. Zonguldak'ta aşırı sıcaklar nedeniyle bir kişi yolun ortasından baygınlık geçirdi. Denizli'de de aşırı sıcak nedeniyle bazı yolların zeminindeki asfalt eridi.

Eyyam-ı bahur sıcakları, yurt genelinde etkili olurken vatandaşlar sıcak hava nedeniyle zor anlar yaşıyor. Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir kişi aşırı sıcak nedeniyle bayıldı. Murtaza Mahallesi Dışçesme sokakta yürüyen A.Ç. sıcak nedeniyle bir anda fenalaştı. Bilincini kaybeden A.Ç. yere düşüp bayıldı. Olayı gören vatandaşlar hemen A.Ç.’nin yardımına koşup durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri A.Ç.’ye ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı.

7496287c.jpg

ASFALT SICAKTAN ERİDİ

Sıcak hava nedeniyle Denizli-Antalya kara yolu Cankurtaran mevkisinde asfalt eridi. Kara yolunun gidiş ve geliş yönündeki 10 kilometrelik alanda eriyen asfalt, sürücüleri zorladı.

7495490.jpg

Kimi sürücüler, araçlarına asfalt yapışmasını engellemek için mücadele verirken, bazı araçlar da hararet yapıp yolda kaldı. Araçlarından inen sürücülerin ayakkabıları ise eriyen asfalta yapıştı.

7495485.jpg

Sürücülerden Ahmet Aydoğan, "Hava sıcaklığı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Aracım hararet yapınca, yolda kaldım. Sıcaktan asfalt eridi. Diğer araçlar da ilerlemekte güçlük çekiyor" dedi.

7495488.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN