Baba-oğlun dağ gezintisi ölüm kapanına döndü! Meğer sinsice takip ediyormuş... Çocuk arkasına döner dönmez... Korkunç

Ormanda yürürken arkalarından gelen sesi duyan baba ve oğlu, arkasını dönünce hayatının şokunu yaşadı. Kayda alınan o anlar, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra kısa sürede viral oldu. İşte o anlar...

Doğa yürüyüşüne çıkan eşi ile oğlunun yürüdüğü anları kaydeden kadın, yürüyüş sırasında baba ve oğlunun duyduğu sesler üzerine arkalarına bakarken gelen ayıyı fark edip onları uyardı. Dehşete kapılan baba ve oğlu, yavaş yavaş hareket ederken nefeslerini bile tuttu.

ÇARESİZCE ÇABALADILAR

Görüntülerde, anne ile babanın, "Ne yapacağız?" diye göz teması kurarken gergin anlar yaşandığı görüldü. Açıkça çocuklarını korkutmak istemediler, ama aynı zamanda durumun ciddiyetini de anladılar ve ayıyı caydırmak için gösterdikleri çabaların hiçbirinin işe yaramadığı için çaresizce hissettiler.

doga-yuruyusunde-ayiyla-karsilastilar-1.jpg

"DAHA HIZLI YÜRÜ LÜTFEN"

Görünüşe göre büyük çocuk, anne ve babası kollarını sallayıp gelen siyah ayıya bağırırken önce gülümseyip aralarında ileri geri baktıktan sonra durumun ciddiyetini anlamaya başlıyor.

Başlarına bir şey gelir diye her şeyi videoya çekmeye çalışan anne, "Daha hızlı yürü lütfen" diye sesleniyor. Neyse ki aile sonunda ayıdan sağ salim uzaklaşmayı başardı, ancak bir sonraki açık hava etkinliklerini yeniden düşünebilirler.

doga-yuruyusunde-ayiyla-karsilastilar-2.jpg

İlgili Haberler