Kabusu yaşayan adam isyan etti: Notere güvendim, 7 yıldır satamıyorum! Sizin de başınıza gelebilir!

Kabusu yaşayan adam isyan etti: Notere güvendim, 7 yıldır satamıyorum! Sizin de başınıza gelebilir!

7 yıl önce satın aldığı otomobilin ruhsat işlemleri trafik şubesine giden adam, büyük şaşkınlık yaşadı. Aracın önceki sahibinin dolandırıcı çıkması nedeniyle zor günler yaşayan adam, Türkiye Cumhuriyeti'nin noterine güvenerek aracı satın aldığını fakat şu an çaresiz kaldığını söyledi. İşte, akıllara zarar araç dolandırıcılığı olayı...

Ankara'da yaşayan Mücahit Eren Uslu, 2016 yılında ikinci el bir araç satın aldı. Fakat aracı satan kişinin önceki sahibini dolandırdığı ortaya çıktı. Aracını satmak isteyen Uslu, önceden yaşanan dolandırıcılık nedeniyle eli kolu bağlandı...

araba-dolandiriciliginda-dikkat-edilmesi-gerekenler.jpg

DOLANDIRICILAR SUÇUNU İTİRAF ETTİ FAKAT ÇÖZÜM OLMADI

Mücahit Eren Uslu, 7 yıl önce aracı satın aldıktan sonra emniyete ruhsatı çıkarmaya gitti ama emniyete gittiğinde hayatının şokunu yaşadı.

Aracın üstünde 'satılamaz' tedbiri vardı. Nedeni ise aracı Uslu'ya satan kişi, aracı satın aldığı kişiye parayı ödememişti.

Soruşturmaydı, iddianameydi derken aradan yıllar geçti. Şüpheliler yakalanıp suçlarını itiraf etse de aracın üzerindeki 'satılamaz' kararı kaldırılamadı.

araba-dolandiriciligina-karsi-ne-yapilmali.jpg

"NOTERE GÜVENİP SATIN ALDIM, ŞİMDİ ARACI SATAMIYORUM"

Mücahit Eren Uslu, "Türkiye Cumhuriyeti'nin noterine güvenerek satın aldığım aracımı şu an da satamıyorum. Arabada huzurum yerinde değil ve gerçekten de binesim gelmiyor. Aracın ilk sahibi aracı ilana koyuyor, dolandırıcı ise ona sahte bir dekont gösteriyor. Aracın bedelini almadan kendi kanaatince aracı teslim ediyor" diye konuştu.

"7 YILDA 3 SAVCI DEĞİŞTİ"

Show Haber'de yer alan habere göre, Mücahit Eren Uslu'nun avukatı Cansu Çağlar, "3 tane savcısı değişti dosyanın. Dosya artık yılan hikayesine döndü açıkçası. Aracını 7 yıldır satamamaktadır. Bizler şaşırıyoruz bu davanın 7 yıldır devam etmesine" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN